Aanmelden Edward van Erp

Sessie van 15 minuten waarbij je wordt doorgemeten door middel van een Voll meter (voorloper bioresonantie). We bespreken de uitslag en geven je advies. Eventueel zijn er supplementen beschikbaar ter ondersteuning.

Edward van Erp werkt nog met de voorloper van de huidige bioresonantie apparatuur, de Voll meter. Dit werkt heel simpel door het meten van punten op je voeten en handen om zo zicht te krijgen op de toestand van je organen. Je ziet meteen welke organen er verzwakt of gestrest zijn en hoe je lichaam reageert op voeding, suppletie, edelstenen etc etc. De Voll meter is eigenlijk de voorloper van de huidige bioresonantie apparatuur die hetzelfde kunnen maar ook nog databases van frequenties bevatten zodat je snel kunt zien wat je organen verzwakt of stoort. Je kunt deze dan evt opruimen met gespiegelde frequenties opgeslagen in korrels of water.

Wanneer je meer tijd wilt, is het ook mogelijk om maximaal 2 consulten achter elkaar te reserveren. We kunnen dan meer tijd besteden aan het meten van supplementen en zo zien of deze bij jou passen.

Voorlopig is het mogelijk om een consult te reserveren op 3, 10 of 17 juni.

Wanneer er bij “Beschikbare plaatsen” 1 staat, betekent dit dat deze nog gereserveerd kan worden. Bij 0 is deze al gereserveerd en dient er een andere tijd uitgekozen te worden.

Na aanmelding zal er per email een bevestiging gestuurd worden met de adresgegevens. Klik daarom op “bevestigen” zodat ons systeem de reservering goed kan verwerken.

Kosten: €15,- te voldoen aan de deur.

 

Reserveer hieronder een consult van 15 minuten:

Geen events beschikbaar...